İZMİR / ÇEŞME - Mehmet Akpınar Ortaokulu

Mehmet Akpınar Ortaokulu

16 Eylül Mh. 3021 Sk. No.9 Çeşme/İzmir
Vizyon
● Öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirip yetenekleri doğrulutusunda üst öğretim kurumlarına yönlendirebilmek. ● Okulumuzda yapacağımız eğitim çalışmalarının yanında; sosyal,kültürel ve sportif etkinliklere de yer vererek öğrencilerimizi toplum içerisnde etkin,çevresi ile uyum sağlayabilen bireyler olarak yetiştirmek. ● Kaliteli ve disiplinli bir çalışma ile sürekli gelişmeye açık,kendini her alanda aşmaya çalışan bir eğitim kurumu olmak.
Misyon
Misyonumuz Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, çağdaş, demokratik,kendine güvenen,sorumluluk duygusu ve iletişim kurma becerisi gelişmiş,araştırmacı bir ruha sahip bireyler yetiştirmektir. Bu noktadan harketle kendine yetebilnetopluma faydalı,yaratıcı gençler olmalarına zemin hazırlamaktır.
Kalorifer (Kömürlü)
Çeşme-MERKEZ